Op 1 november 2016 ben ik als Zuster Evie Hoorn gestart.
Het was het opstapje naar mijn Grutterswinkel zoals hij nu steeds meer vorm gaat krijgen.

Als Zuster Evie maak ik leuke foodgifts om cadeau te geven.

De Zuster Evie producten zijn via de webshop te bestellen en af te halen op de verschillende marktlocaties, of kunnen tegen een kleine vergoeding worden bezorgd in het gebied van 30 km rond om Hoorn.

Als u verder weg woont dan kan ik ook verzenden. Hiervoor geldt dan alleen dat ik deze zal leveren als er in uw omgeving geen collega Zuster gevestigd is. In alle gevallen dat uw adres binnen het rayon van een collega Zuster valt zal ik uw bestelling van Zuster Evie doorgeven aan de desbetreffende collega.

UPDATE: Door tijdgebrek en verminderde afzet van de producten heb ik moeten besluiten dat ik per 1 januari 2021 ga stoppen als franchisenemer bij Zuster Evie. De kosten wegen niet meer op tegen de baten en ik ga mijn aandacht dan ook volledig richten op de Grutterswinkel activiteiten.
Tot die tijd blijf ik de producten zoveel mogelijk op bestelling maken. Daarna zal de opgebouwde voorraad via deze site verkrijgbaar blijven tot deze op is.