Ik heb verschillende merken op mijn kraam waar ik blij van word en die ik als consument ook zou kopen (als ik ze zelf niet zou verkopen ;)). De komende tijd zal ik ze allemaal langs laten komen in deze blog.

Vandaag wil ik wat meer vertellen over het merk Agroposta.

Van dit merk heb ik verschillende producten in mijn assortiment.

Misschien heeft u de limonadesiroop al wel eens bij mij gekocht. Naast de limonadesiroop in flessen van 0,5 liter heb ik ook handige meeneemzakjes voor onderweg en zakjes om invrieslollies van te maken.

Hieronder zet ik graag de kernwaarden van Agroposta even op een rijtje

* Er wordt met de hand geoogst om zo zorg te dragen aan de natuur zonder deze onnodig te belasten
* Er wordt biologisch geteeld
* Er wordt op ambachtelijke wijze siroop gemaakt volgens oud familierecept
* Er worden geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen gebruikt
* De siropen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt
* Het suikergehalte is laag in vergelijking met andere siropen
* Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar

Reden voor mij om deze mooie producten onder de aandacht te brengen op mijn kraam, want wie wil er nou niet genieten van een lekkere en verantwoorde limonade

Er zijn 7 verschillende smaken variërend van de traditionele aardbei of citroen, tot de meer bijzondere salie of lavendel
Dus wilt u een bijzondere cocktail maken, gewoon ouderwets lekkere koude limonade of warme thee dan is er keuze genoeg. Twijfelt u over een smaak dan probeert u het eerst met een meeneemzakje voor u eventueel een grotere fles aanschaft.

Merken waar ik blij van word: Agroposta
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *